Litet-vattenfall-i-Brobackarna

Tiden den går

Och vi alla med den. Ibland känns det som om tiden bara rinner iväg och man själv tågar på i sin vanliga takt. Allt är som vanligt häromkring, mannen jobbar å jänta på skolan och jag pysslar å sysslar på hemmavid. Inväntar troligast en ny operation, min gamla smärtdoktor har sagt sitt och han litar jag på, så kanske få ja äntligen min dosa där den ska vara. Annars tar jag nog bort allt känns det som vissa dagar. Men få se vad de högre instanserna anser och tycker å tänker, är ju deras beslut, inte mitt som en simpel patient!

Musiken trallar på genom högtalarna, dammsugaren har matas, snart klippa ner den lilla vita hunden till sommarfin =)

Ja men några rader är ju uppdaterade, men de kommer mera inom sinom tid =) Hare gott allihopa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>