Sommarkväll-i-Selsjön

skit i vad andra säger och gör!

Hittade på en sång, där texten är så himla bra. Dags att kavla upp ärmarna, att smöra sej in eller vända kappan efter vinden känns inte som min grejj. Trodde i min enfald att de fanns nå å bygga om ifrån, men insåg idag att näe de är som de är- typ liksom avverkat, ett eget kapitel, dags att vända som blad, gå vidare med näsan och huvudet högt. Jag menar varför ska de bara fixas från ett håll, näe stäng å lås låset å kasta nyckeln till nå bättre tillfälle. Är som färdigt pissat!

Ja men så, jodå livet rullar på å vi med de, allt är bara toppen, inga hinder här inte, om så skulle vara fallet så är det ju bara att hoppa över hindret så att säga =).

Stallet drar igång igen med ridlekis och lektioner för oss vuxna, ska bli skönt å få komma igång igen, nått som man är intresserad av =).

Näe men hejj hopp å till er som läser så ha de så fantistiskt tills nästa gång andan faller på!

”Människor kommer och människor går, i ditt hjärta lämnar dom spår, men ingen ä den andra lik, åh du min vän du är unik. Rensa dina tankar när de behövs, för dom stal dina drömmar ifrån dej å ditt hjärta de klövs, åh nu har du inget kvar, bara en massa frågor som saknar svar MEN skit i vad dom säger, skit i vad dom gör, lev ditt liv som DU vill tills den dagen du dör, det är dej själv du lever för”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>