tezzvingar

spännande

Jag älskar vintern och framför allt snön, men när man ska köra bil på oskottade vägar så är det inte roligt längre…. hahaaha!

Ja men Tisdag idag, ny spännande dag med nya möjligheter å äventyr! Lill gumman är på skolan, mannen på jobbet och själv sitt jag i köket i väntan på att åka ner på nipoptik å lämna in ett par glasögon som gått sönder i all hast.

Dom som känner mig vet att jag är en liten filurare, ibland florerar det en massa funderingar och tankar om både de ena och de andra. Filurar på hur olika människor är egentligen, vilka aktiva val man kan göra, tänk att vi människor ens har den funktionen att kunna välja våran egna väg (oftast) i livet, vissa hamnar på sniskan, vissa går rakt fram, man gör ju sin egna stig, ibland kanske man avviker från den och testar nya vägar eller så följer man samma riktning. Att ens vilja kan vara så olika stark hos olika människor, eller alternativt väldigt svag. Jag har valt min egen väg, den har inte och kommer aldrig vara rak, den har haft sina kurvor och avvikelsen och små stigar åt vardera håll, MEN min tjuriga positiva vilja gör att ja fortsätter att gå på min egen stig, har mina egna filuringar och framför allt väljer helt själv. Hittade häromdan ett citat jag som jag verkligen fastnade för

”Följ inte den stig som leder någonstans.
Gör istället en ny stig och lämna ett spår efter dig”

Näe dags å dra vidare, hejj hopp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>