i-kopia

sjukstuga

Ja då var det dags för sjukstuga. Hämtade en liten gumma på fritids i Tisdags eftermidda, kom hem å de visade sej att hon hade 39 graders feber, åh rösten lät grötig. Då jag vet sen tidigare att damen lätt får halsfluss så va ja förutseende å ringde vc å beställde tid. Mycket riktigt så var de dags för halsfluss! Pencillin å febernedsättande, pang! Men de ser ut som att det verkar vända iallefall och tur är väl de, då damen i fråga inte förstår varför hon inte få va me nån kompis eller varför hon inte får gå i skolan =). Känns som ett bra tecken på att hon trivs iallefall =).

Annars flyter det på rätt duktigt här hemma, sista kvällen i köket, uuuunderbart kan jag lova. Låter tjatigt MEN det är INTE kul att både leva å ”bo” i köket under mer än 3v som vi gjort. Men med mycket positivt tänkande så ha de funka de med =).

Till helgen lämnar vi som hemkommunen en sväng, en liten utflykt, ska bli riktigt trevligt och skoj! Mer om de efter helgen och när ja åter får min soffhörna! Hare gött !

En reaktion på “sjukstuga”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>