1470056_922134164470995_6803837671287984238_n

några dagar sen

Ja ibland går dagarna i rask takt så man knappt hinn med! Närå jag har sneglat här på bloggen var å varannan dag, men skrivklådan dämpades som lite ner, min energi har vart som bortblåst ett par dagar. Absolut ingen fara, bara det att ibland går det inte riktigt som man tänkt eller som man vill. Börjar bli lite less på detta v-rum som stått orört i en hel vecka, åh jag som trodde torktiden skulle ta längst tid, men ack så fel jag hade, va visst dålig planering av resterande bolag som skall fixa här, men bli man som förvånad då de gäll detta bolag?!

Jaja snart ny vecka å nya tag! Haft en supertrevlig eftermiddag/kväll me de bästa i Brois <3 Underbara vänner!

Dags å intaga lopplådan snart! Hare gött allihopa där ute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>