Solnedgång-kaknestornet

Morgonstund

Jo de kommer bli en lååång dag, men vad 17 gör de om hundra år =). Är ju dessutom nästan helg juh, fast ingen sovmorgon förrän på Sönda =) Här hemma älskar vi Söndagar hahaha! Kopplade in högtalarna igår i datan då mina datahögtalare inte vill som jag vill, åhh äntligen musik på, älskar å lyssna på musik, skulle inte kunna leva utan, åh lilla Ida verka va likadan. Så igår medan vi laga middag så dansa vi runt i köket samtidigt, underbart härlig! Och det finns så många olika texter med djupa meningar som jag kan referera till, man filurar lite tänker efter å fortsätter tralla =) !

Snart dags att väcka upp lillsnöret för en ny dag på ”skolan”, märks att det har vart första hela veckan efter lång ledighet, trött, trött och åter trött. Blir å ringa vc idag med då hon inte vill sluta klia på sina sår så dom läker ju aldrig ihop å nu ger jag upp, behöver tips å råd =)!

Men ha en trevlig dag där ute, alla som läser =) bloggen sprids lite med försiktighet såhär  början, ja menar vill ju inte ha nån kommentarstorm *hahahahahahah*!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>