Frusen-björk

Lördag

Vi har haft en riktigt härlig ute dag i stugan idag, packade in oss i två bilar med 4 ungar och for. Har fixat min lilla vedförvaring på lill altanen så de går lätt å hämta in ved, även i mörkret =). Mannen har börjat rensa i den gamla samlar-vedboden på allt som har sparats där, kan ärligt säga att ja inte ens visste att den boden va så pass bred, hahaha. Ha eldat upp en massa skrot å gamla möbler å sånt. Grillat korv och druckit en massa kaffe mellan vedpinnarna. Alltså summa sumarium så är vi liksom på g nu. Vedboden kommer göras om till våren, och mulltoan kommer flyttas ut dit, och jag har tatt på mej att ”inreda” de liksom, ska bli skitskoj ;)!

Annars har de vart som vanligt liksom, trött på å int ha nå vardagsrum bara, men snart intalar jag mig själv…snart danna, snart!

Hundarna är helt slut å Ida somnade på två röda, och det lär vi vuxna också garanterat göra, bara man lyckas slita sej härifrån =).

 

*Lycka är att ha någon eller några att dela sina tankar med, och jag har flera så jag måste va riktigt lyckligt lottad”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>