394635_10150433396441364_486867994_n

Hundarna

Zturkaz är en Alskan husky hane som fyller 10 år i år, han är en pigg och alert hane i sin bästa ålder. Han har vart en superduktig draghund, alltid dragit som en tok. Men nu har han fått gå i pension på heltid och blivit en riktig soffpotatis.

Sen har vi lilla Momz, han är en Chines crested Powder Puff hane på 5 år, alltså en naken hund fast med päls. Är en speciell liten kille med stort sinne och tror att han är en förklädd husky. Han älskar att springa breved släden ute i skogen. Men den bästa platsen är i soffan eller vid mattes ben vart hon än går å står.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>