stug

dumdristighet

Ja jag har gjort de förr och nu ha jag gjort det igen…. vet ju så väl att jag inte ska göra saker och ting som i slutänden resulterar i mera värk i kroppen (har nervskada i knä, nervknutor i ryggen efter operation, en dosa i magen som ej ä som den ska å handleder med nån inflammation). Men då och då kommer jag till de där gränstänkandet, ja alltså tänkandet utan gränsen, att jag bara måste testa mig själv, de kan ju ha blivit bättre, det vet man ju inte. Men efter några timmar av skottande och ved-travning så blir jag starkt påmind om hur dumt jag tänker, och att jag aldrig lär mig innerst inne. Är de normalt å va så dumdristig i sitt tänkande? Eller är man helt enkelt för tjurig? Varför liksom?! Men samtidigt så är det så skönt då jag gjort de å märker att ja, jag klarade av det ändå ;) !

Annars rullar de som på här i sin vardagliga takt. Imorgon blir det å lämna in bilen, vill ju gärna ha lite värme i den, värmen som bara helt plötsligt försvann liksom.

Å lillgumman utbrast att moster är bäst ikväll, hon fick sina efterlängtade monster high sovkläder, så nöjd liten tjej, och denna enorma glädje hon ger omkring sej, hjärtat kan ju inge annat än å smälta (trots 6års trots hehe) !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>